Si e shpetoi bashkeshorti Tina Turner nga vetvrasja pasi ajo kishte 3 semundje te renda

Ndërsa bota i jep lamtumirën legjendës së rock ‘n’ roll-it Tina Turner. Mirror shikon mbrapa ne kohe ne jetën e saj dhe sesi ajo luftoi me guxim problemet e saj shëndetësore para vdekjes së saj.

Këngëtarja u detyrua të përballet me disa beteja shëndetësore ballë për ballë në kulmin e karrierës së saj.

Ajo pati nje goditje në tru, si dhe betejën e saj me kancerin ne zorren e trashe.

Ajo gjithashtu kishte dhe problemet me veshkat, gjë që bëri që ajo të kishte nevojë për një transplant në 2017.

Tina zbuloi se ishte aq e sëmurë sa ishte gati t’i jepte fund jetës derisa i shoqi Erwin e ndali nga nje vetvrasje.

Legjenda e muzikës mendoi se ishte në shërim pasi mundi kancerin e zorrëve dhe një goditje të mëparshme por mjeket zbuluan se aja koishte probleme dhe me veshkat dhe ato punon 20%.

Tina nuk pranoi qe te bente dialize: “Unë nuk po jetoj me një makineri.” dhe ajo beri transplant nje veshk ne vitin 2017. Por pas gjithe ketyre probleme me shendetin njera pas tjetres ajo po mendonte ti jap fund jetes por ishte burri saj qe i ndryshoj mendje.