Sinan Hoxha i ben Andrrës nje dhurate qe cdo grua e enderron

Këngëtari Sinan Hoxha dihet se ka bërë mjaftë para, kjo për shkak të angazhimit të ngjeshur gjithandej, shkruan “Kosovarja”.

Ai, është mjaftë i angazhuar kudo, në mbrëmje muzikore, ceremoni private, etj.

Dhe, Sinan Hoxhës nuk i mungon thuajse asgjë, madje bashkë me familjen jetojnë në luks.

Bashkëshortja e tij Andrra, gjithashtu udhëheq biznesin e saj dhe kështu realizon personalisht çdo dëshirë të sajën.

E, pse jo ta ketë edhe një ore me diamant, si kjo që po ia shihni në dorë./Kosovarja/.