Testimi i shikimit: A mund të gjeni shkronjën “C” brenda një minute?

A mund ta gjeni shkronjën “C” brenda një minute? (Foto)Kuicet jane te bukur dhe argetues per mendjen dhe per shikimin te testoni shikimin tuaj.

Në “Facebook” është paraqitur një test i ri i cili do ta zbulojë se në çfarë gjendje është shikimi juaj.

Ekspertët thonë që shkronjën “C” duhet ta gjeni për më pak se një minutë, përndryshe jeni në telashe, pasi që shikimi juaj nuk është si dikur.

ME POSHTE E KENI FOTON. Beni Share nese e gjeni