Thirrje për te gjithe shqiptarët në Greqi: Kjo vajzë 10-vjeçare është ka hubur.Na ndihmoni.

Ka humnbur nje vajze ne qytetin Selanikut dhe kerkohen ndihme per ta gjetur.

Ajo ka humbur diten e engjte dhe te gjithe jane ne kerkim te saj.

Do te ishte e mundur ta shperndani postimin dhe te nja njoftoni nese e shihni.

Nëna e Markella Verami i tha Antenna TV të premten në mëngjes se një nxënës i shkollës tregoi se vajza 10-vjeçare ishte me një grua që e thirri në emër kur fëmijët po dilnin nga shkolla rreth orës 1.30 të enjten. Gruaja thuhet se e thërriste Makella, me emrin e saj.

Gjithkush që ka informacion e mund të ndihmojë hetuesit në Greqi, kërkohet që të telefonojë numrin e urgjencës së policisë 100 ose 11600 në linjën telefonike për fëmijët e zhdukur.