Trump jep lajmin shume te mire: Koronavirusi mund te mos kthehet në vjeshtë

Presidenti Donald Trump nuk pajtohet me ekspertët që parashikojnë një valë të dytë të koronaviruseve këtë vjeshtë por shpresojme qe kjo vale te mos vi.

Ja se si shprehet Trump:“Ekziston gjithashtu mundësia që ai të mos kthehet,” tha ai gjatë konferencës në Shtëpinë e Bardhë, dhe madje edhe nëse kthehet, “nuk do të jetë diçka si” ajo që ne po përjetojmë.

Ndaj shpresojme qe dite me te mira do vijne dhe shume shpejte do ta kalojne kete kohe te veshtire.