U maskua si i varfër, i dashuri i bën aktores propozimin për martesë si në përralla, në mes të kryeqytetit

Aktorja e njohur kosovare para disa ditesh mori propozimin qe cdo femer e enderron. I fejuari i saj Blondi Smerqaku kishte pergatitur ne menyre perfekte propozimin e tij ideal.

Ai kishte zgjedhur te vishej si nje i varfer te rrinte ne park duke kerkuar lemoshe e lypte neper njerez te holla. Keshtu njejte veproi edhe kur iu afrua tavolines ku ishte e fejuara e tij me shoqerine e saj. Iu afrua atyre i maskuar si lyper e u kerkoi disa monedha.

E par aqe i ofroi para te “varfrit” ishte vete aktorja qe mori pastaj ne kembim nje biskote dhe ne fund Blondi i nxjerr unazen e ulet ti bej propozimin me te bukur duke ie nxjerre edhe unazen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *