Ujë i nxehtë dhe ekspozimi në diell, mjeku ben deklaraten e bukur: Koronavirusi nuk ka efekte nën 26 gradë

Ja si te merreni masa per te larguar virusin dhe te kujdeseni per veten tuaj qe te ndaloni perhapjen e virusit.

Drejtori ekzekutiv i Spitalit Amerikan Klodian Allahbeu jep keshilla per te te gjithe ne per te larguar virusin.

Nje nga armiket e virusit eshte dezinfektuesi duhet ta perdorni me shume se cduhet dhe temperatura d mbi 26 grade.

Me ngrohjen e kohes dhe virusi nuk do te mbijetoj prandaj thuhet qe ne muajin prill mund te jete fundi i tij.

Virusi nuk mund te perhapet ne vende te nxehta.

Qendroni sa me shume ne rrezet e diellit dhe mos konsumoni pije te ftohta apo akullore.

Gargëzimi me ujë të ngrohtë dhe kripë sheron bajamet dhe i parandalon ata të rrjedhin në mushkëri. Respektimi i këtyre udhëzimeve është i mjaftueshëm për të parandaluar virusin.

Dhe qendroni ne shtepi.