Vijne sërisht lajme te mira nga Italia që po i gëzojne të gjithë!

Shpresojme qe lajme te tilla te marrim cdo dite dhe Italia te marre vetem sa me shpejte nga kjo ngjarje dhe dite te mira te vijn per populin Italian.

Italia fqinje ka publikuar te dhenat e fundit per sa i perket rasteve te reja me COVID-19. Per sa i perket humbjeve ne jete kjo ka qene dita me e ulet qe prej 17 Marsit.

Ndersa nje tjeter e mire eshte edhe numri ne rritje i te sheruarve qe deri me tani kane shkuar ne 60498 te sheruar ne total ku vetem dje ishin sheruar 3033 teksa ky trend i lartë i të shëruarve është prej disa ditësh.

Të prekurit e rinj kishin pësuar një rritje të lehtë ku nga 2646 ditën e djeshme sot kishim 3021.

Sa i përket numrit të rasteve aktive është ulur me rreth 300. Numri i personave që janë në gjendje kritike ka shkuar në 2173.