Vjen lajm i mirë për Shqiptarët. Pas 4 ditësh zenka vjen lajm i mirë për Luizi me Kiaren

0
274

Pas 4 dite zenka pajatohet cifti me i perfolur i momentit Luizi me Kiaren.

Kot nuk thone qe dashuria sfidon dhe mposht çdo gjë.

Pas diteve te veshtira vijn dhe dite te bukura per citfin e ri.

Pas një bisede të zhvilluar në oborr, Kiara e përqafoi Luizin dhe i dha një puthje.

Këngëtari ka premtuar se një sjellje e tillë si ajo e bërë gjatë provës së dhënë nga Big Brother, çka nisi edhe konfliktin mes tyre, nuk do të ndodhte më.

Kiara nga ana tjetër pranoi faljen dhe i tha se ajo e di sa i mirë është dhe çfarë ka në zemër, pavarësisht se ai para të tjerëve do të nxjerrë anën tjetër.