Vjen NJOFTIMI per Transportin Publik: Në mars s’do të ketë as abone, jemi në …

Unioni i Transportit Publik njofton heqjen e aboneve mujore për muajin mars.

Në njoftim thuhet se do të hiqet aboneja pasi nuk kanë marrë një ndihmë reale nga qeveria dhe se janë në kolaps ekonomik.

“Në vijim të shkresave dërguar të gjitha institucioneve vendimmarrëse në lidhje me problematikat e transportit publik qytetas në nivel kombëtarë, që kanë të bëjnë me pamundësinë financiare të operimit normalisht, informojmë qytetarët se në mungesë të një ndihme reale nga Qeveria, janë të pamundur për të ofruar të gjitha shërbimet e këtij aktiviteti.

Sa më sipër, për muajin Mars, nuk mund të ofrohet si shërbim me bileta të pajtimit mujor (ABONE), pasi aktiviteti që ne përfaqësojmë ndodhet në kolaps ekonomik. Mbetemi ende me shpresën e një zgjidhje të kësaj situate sipas premtimeve të bëra”, thuhet në njoftim.