Vjen super lajmi, Alvin Berisha bashkohet me të atin

Vjen lajmi i fundit se 11-vjeçari shqiptar, Alvin Berisha, është nxjerrë nga kampi ku ndodhej në Siri, referuar mediave arabe dhe tani ndodhet në një vend të sigurt.

Sipas këtyre burimeve, ende nuk eshte mbyllur operacioni por shumë shpejt djali mund të ribashkohte me babain e tij që ndodhet në Itali.

Priten nga çasti në çast më tepër detaje rreth tij.