Zbulohet e vërteta e përplasjes me turistët spanjollë dhe pronarit të lokalit në Porto Palermo…

0
64

Plas gallata ne rrjet, Olsi Bylyku imiton Mihalin

Shikoni videon dhe shpernajeni me miqte tuaj spanjoll. Kjo eshte Shqipëria, këto jane shqiptarët..