16 vjecarja lindë fëmijë dhe tregon përfitimet e të qenit prind i ri.

0
668

Një nënë që mbeti shtatzënë në moshën 16-vjeçare ka zbuluar përfitimet e të qenit prind i ri ne moshe aq te re. Dhe njerezit me gjykonin per kete veprim qe bera.

Ata me shikonin dhe nuk me afronin.Dhe thonin si ka mendusi qe nje vajz kaq e vogel me femije. Dhe me pas rash ne depresion.

Pjesa më e vështirë e të qenit një nënë e re është se çdo person ka një mendim dhe ai ndjen të drejtën ta ndajë atë mendim me ju pa turp fare.

Por tani Jane Lindsay dhe i dashuri tani jane 30 vjeç, por kur ishin te rinj ata nuk e mendonin qe do ndodhte keshtu.


Un tashme djalin e kam si shok dhe jame shume e lumtur qe e kam prane.Ndaj mos lejoni qe njerezit te ju prishin endrrat pasi jeta ime keshtu ishte.

Jane shton: “Përfitimi më i madh është se ndjej se mund të shoh një jetë shumë emocionuese përpara për familjen time. Dhe zgjedhja ime ishte perfekte.