3 lider evropian do te vizitojne diten e sotme Ukrainen.Priten te merret vendime te reja

Pritet nje takim nga lider evropian ne Ukraine.

Zyra e kryeministrit polak tha se kryeministri Mateusz Moraëiecki, zëvendëskryeministri Jarosłaë Kaczyński, kryeministri çek Petr Fiala dhe kryeministri slloven Janez Jansha do të vizitojnë Ukrainen dhe do te bisedojne rreth armpushimit te luftes.

Kjo vizite do te sherbeje si nje bashkepunim mes Bashkimit Europian dhe Ukraines dhe do te merren vendime te reja ditene sotme qe do behen publike ne ditet ne vazhdim.

NATO Secretary General Jens Stoltenberg and the President of Ukraine Volodymyr Zelenskyy

Pritet nje pakete ndihme ndaj Ukraines nga ana ushqimore dhe ajo e armeve per ti ber rezistenc pushtimit Rus.

Tashme jemi ne jave e trete te pushtimit ku Rusia ka shume humbje te medha si ne forca po ashtu dhe ne ate ekonomike.

Pritet qe ne muajin tjeter ushtria Ruse te kete probleme pershkak te harxhimeve te medha ne keto tre jave lufte pasi Rusia kishte ber plan 7 ditor per ta pushtuar Ukrainen por situata ka dal jasht kontrollit.