Avioni qe po vinte drejt Shqiperis peson difekt ne ajer. Piloti ben manovrene duhur

Nuk kishte ndodhur me pare avionin e linjës Vjenë-Tiranë ka pësuar një difekt të rëndë ne kohen kur eshte nisur.Nje zhurme eshte ndjer dhe avioni ka pasur probleme.

Te gjithe njerezit ne bord kane qene te shqetesuar nga kjo situate e pa zakont.

Ja si u shprehen qytetaret:Dëgjuam një shpërthim të fortë pasi ishim ngritur. Më pas avioni kishte probleme të rënda në fluturim. Pilotët u përpoqën shumë. Madje ata janë heronj pasi falë atyre ne mundëm të mbijetojmë. Qëndruam për 40 minuta në ajër dhe nga momenti në moment mund të përplaseshim. Ende nuk e dimë çfarë3 ngjau, por piloti, falë tij e përsëris, ne mundemi të jemi gjallë.

Lajm i mire eshte se ata arriten shendosh dhe mire.