6 vjecari humb jetën pasi familja shkon me pushime

0
229

Një djalë gjashtë vjeçar humb jeten pasi shkoi me pushime, u mbyt në një pishinë pasi nuk dinte not.

Familja e tij ishte me pushime ne Majorca dhe djali ka rene aksidentalishte ne pishine. Por 6 vjecari nuk dinte not dhe u mbyt.

Ne ate moment nuk ishte asnje njeriu qe mund ta ndihmonte dhe ishin caste te veshtira per 6 vjecarin.


Familja pas humbjes se djalit por kerkon te hap nje fondacion ne emer te djalit për të mbështetur organizatat bamirëse lokale dhe për t’u dhënë fëmijëve mësime noti.

Ndaj ata keshillojne qe ti mesohet noti femijeve qe ne mosh te vogel