74-vjecari mbolli hashash qe me leket e fituara te bente operim zemren. Por e peson keq

Donin qe te shpetonin nga varferia por e peson keq i moshuar nga Fushë- Thumana pas varferise hallet u ben dhe me te medha sec ishin.

Nje 74 vjecar ka mbjellur hashash pasi mendonte se do te dilte nga varferia dhe parate e fitura te operonte zemren dhe se ai ishte operuar tre here por kete here ai duhet te operohej ne Itali dhe duheshin 11 mije euro.

Por mbjellja e hashashit i shkoje dem pasi errdhi policia dhe u arrestua.

74-vjeçari mbahet në burgun e Fushë-Krujës, ashtu si shumë të moshuar të tjerë në burgje, shumë prej të cilëve vetë fajësohen para gjyqtarëve edhe pse ekziston dyshimi se ata kanë marrë përgjegjësinë si kultivues droge për të shpëtuar fëmijët nga arrestimi.