Stuhi dhe bresher demtojn te mbjellat dhe pemet

Shiu dhe bresheri kane pushtuar vendin tone. Nga dita e hene jane ulur temperaturat dhe shirat kane permbytur qytetet.

Elbasan, Korca, Librazhdi dhe qytete te tjera jane perfshire nga stuhi dhe shira te rrembyeshem.

Ndersa ne fshanit Sinic ne Korce bresheri ka demtuar te mbjellat dhe pemet.

Elbasan