Bashkëshortja e Elvis Nacit tregon si u njoh me bashkeshortin, emocionet ne takimin e pare.

Nje nga citet me te bukur shqipater dhe njerezit i duan shume edhe pse kane bashke 17 vite ata jane shume te mire dhe shume motivues per njerezit.

Familja Naci nje familje shembullore shqiptare ku te gjithe i shikojne me admirim.

Kane kaluar nje martese te lumtur dhe te sukseshme dhe ata kane dhe tre femije te mire.

Bashkeshortja Fatma tregon per historine se si e njohu imamin Elvis Nacin.Imamin e urte dhe te mire qe ndihmon njerezit ne nevoje.

Elvisi ishte djali i pare qe kame takuar dhe kisha shume emocione.Kam pasur mamin dhe motren prane dhe i kam pasur si shoqe ato.

I mora leje atyre dhe shkova takova Elvisin
dhe me koke ulur vetem Elvsi me fliste.

Ajo nuk e priste qe takimi i pare i tyre te ishte aq serioz dhe ata kishin biseduar rreth nje libri.