A e gjeni dot kush eshte perosoni ne kete foto.Eshte nje nga njerezit qe perflitet me shume sot

0
8

Nje foto nga rinia e kryeministrit te Kosoves nje foto nostalgjike dhe plot kujtime.Keshtu ka ndodhur dhe me kete foto djali ne foto eshte Albin Kurti djali gjeni dhe nje politikan i kalibrit te lart dhe nje kryeminister ne Kosove.

Mirëpo, shumë rrallë kemi mundur ta shohim Albin Kurtin se si është dukur kur ka qenë fëmijë.Kjo eshte nje foto e vjeter.

Në foton më poshtë mund ta shihni Albin Kurtin kur ka qenë fëmijë, ku shihet së bashku me mësuesen e tij, Nafije Deva.