Dikur me kokën të rruar dhe pirsing ajo ka ndryshuar, fansat kanë një kërkesë për supermbesën e Berishës

Ajo është një vajze natyre dhe shume e bukur që gjithmonë thotë atë që do dhe mendon.Ajo eshte Rock dhe ben ate qe do.

Eshtë pikërisht Dasara Malltezi, e njohur ndryshe si supermbesa e ish-kryeministrit Sali Berisha nje vajze tipike plot ide dhe kreativitet.

Eshtë shume aktive në rrjetet sociale dhe shpesh tregon sesa ndryshe është nga shumica dhe tipin e vecantë që ka.Dhe ajo ndryshon shume nga adoleshentet e moshes se saj.

Vetëm pak kohë më parë Dasara rruajti një pjesë të flokëve të saj, të cilat tani janë rritur sërish.

Ajo ka pyetur njdekësit nëse ti presë sërish dhe të gjithë i kanë komentuar njëzëri me jo.

Edhe ne kështu mendojmë, mos i prit Dasara!

Dhe ajo vendosi qe te mos i prese.