Anglia nuk ndalet, i jep goditjen e radhës Rusisë

Në ditën e tetë të sulmeve të forcave ruse mbi Ukrainën, qeveria e Britanisë së Madhe ka njoftuar këtë mëngjes një raund shtesë, shkruan Skynews.

Kompanitë ruse në industrinë e aviacionit nuk do të kenë më akses në shërbimet e sigurimit me bazë në Mbretërinë e Bashkuar.

Një deklaratë thuhet se kjo masë do të “kufizojë përfitimet që marrin subjektet ruse nga aksesi i tyre në tregun global të sigurimeve dhe risigurimeve”.