Arditi mbetet pa fjalë në emisionin e se dieles pas asaj që ai dëgjoi..Ose jam unë mbrapa bote ose …

Ne emisionin e Diela Shqiptare, Vajza ka ftuar nenen e saj sepse ka nje problem me te.

Ne kete rast nena eshte ajo qe e kontrollon vajzen e saj edhe kur ajo eshte me shoqet e saj.

Ndaj per kete arsye vajza e ka ftuar nenen e saj ne studio dhe aty kane diskutuar.

Arditi eshte shtangur kur ka degjuar mendimet e vajzes

Por kush ka te drejte nena apo vajza pyet Arditi ne fund .Kush eshte gabim?

Arditi: Ke pasur dicka specifike me mamin apo probleme familjare me të tjerët dhe ti e vuajtur?

Griselda: Probleme me të tjerët po, por edhe me mamin më shumë. Unë kur kam qenë 9-vjeçare, mami nuk më linte të dilja me shoqërinë, me shoket.

Ardit Gjebrea: 15 vjeçe, e ke fjalen?

Griselda: Po!

Ardit Gjebrea: Dhe ku doje të shkoje ti?

Griselda: Të dilja me shoqërinë, me shoqet, me shokët, për kafe…

Ardit Gjebrea: Ne kafe.. 15 vjeç? Prit një minutë se po më duket vetja si mami yt… A eshtë normale 15 vjeçe??
Jo- thotë publiku…

Griselda: Ose në ndonjë vend tjeter …

Ardit Gjebrea: Po shoqet e tua dilnin 15 vjeç për kafe?

Griselda: Po dilnin.

Ardit Gjebrea: O jam unë mbrapa botës dhe nuk di se ç’bëhet! Ok.. Pra mami nuk të linte të dilje me shoqet.

Po ju si mendoni kush e ka gabimin ne kete rast?