Arjola Demiri me ne fund tregon te verteten çfarë ka ndodhur me apartamentin që i dhuruan në Big Brother?!

Ishte nje nga aktoret me te mira te BBV Arjola Demiri ju dhurura nje apartament qe ti vijne ne ndihme familjes se saj.

Biles mendohet se ajo ka qen personi qe ka dal e fituar me shume ne kete BBV.

Pasi BBV ka mbaruar ende nuk pritet qe aktorja te futet ne shtepin e re. Pasi ajo iu premtua nga BBV.

Ndonëse kanë kaluar më shumë se 1 muaj, ajo duket se ende nuk e ka marrë shtëpinë e re.

Ajo eshte pyetur ne lidhje me shtepine se si eshte dhe sa meta eshte por ja si pergjiet ajo:

“Nuk e di akoma!”, çfarë na lë të kuptojmë se ajo ende nuk është future në shtëpinë e re. Nuk dihet ende arsyet që po e vonojnë këtë dhuratë, por fakt është qe Arjola dhe fëmijët e saj ende nuk kanë mundur të futen ne shtëpinë e re, që iu dhurua live në spektakël.