Rusisë i mbarojnë armët, i kërkon ndihmë Kinës; SHBA ben deklaraten e forte

Rusis i ka dalur situata nga duart ne Ukraine pasi ata mendonin se pushtimi i Ukraines do te shkone 7 dite por ky parashikim ka deshtuar dhe Rusia ka shume humbje te medha.

Nga burime jo zyrtare flitet qe Rusia po i kerkon ndihme Kines per arme te reja pasi Ukraina po ndihmohet nga Polonia.

U ben 18 dite lufte dhe Rusia e ka shume te veshtire ta mare Kievin.

Por nese Kina do te ndihmoj Rusine per arme te reja kunder Ukraines pritet qe Amerika te nderhyj kunder te gjitha shteteve qe do te ndihmojne Rusin dhe duke ver sanskione te renda dhe pritet qe lufta te perkeqesohet.Ndaj duhet te kene kujdes ndaj Amerikes.

Por deklarata zyrtare te Kines jane se ne jemi neutral dhe jemi kundra luftes.