Asnjë rast koronavirusi në Shqipëri, habiten mjekesia italiane: Kanë nisur studimet për këtë çështje te cuditshme

Shqiperia eshte nga vendet e rralla ne bote qe nuk ka te infektuar koronavirus.

Te gjitha vendet perreth saj ne te infektuar duke filluar nga Italia Greqia Maqedonia.

Ndaj besoj se jemi me fat qe deri tani Shqiperia eshte e paster.

Mediat Italiane po shkruajne per Shqiperine ku cuditen me ne dhe ata duhet te se shpejti do fillojne nje studim qe pse Shqiptaret si kap virusi.

I habitur nga ky fakt është dhe drejtori i zyrës së OBSH në Tiranë, Raul Gonzales, i cili në një deklaratë tha se po përpiqen të kuptojë arsyen përmes studimeve të gjera.

Sidoqoftë, kontrollet vazhdojnë jo vetëm për ata që hyjnë rregullisht në Shqipëri, por edhe kundër emigrantëve të paligjshëm, por ende s’ka asnjë të prekur, pasi në gati 50 raste të dyshuara të gjithë kanë dalë negativë. Po ashtu në rrjet ka nisur të qarkullojë dhe një teori tjetër se shqiptarët janë një popull imun nga koronavirusit dhe nuk kanë rrezik për t’u infektuar.

Me sa shikohet Shqiperia do tia hedhi me paqe kete here.