Berberja 23 vjeçare qe sfidon meshkujt dhe thyen cdo tabu

Liljana Kurti eshte 23 vjeç dhe eshte nga qyteti i Peshkopis. Ajo ka 4 vite qe ushtron zanatin si berbere dhe jo parrukiere.

Ajo ka thyer cdo tabu dhe ka thene se:“Djemtë kanë më pak naze, janë më të thjeshtë, kurse vajzat janë më të nderlikuara. Më duket një profesion i këndëshëm dhe i veçantë ndaj e zgjodha”.

Ajo eshte nje vazje e forte dhe shume punetore.

Liljana ka thene se:“Në fillimet e mia jam paragjykuar si tek fakti që një vajzë ndodhet në një ambient vetëm për meshkuj ose a jam e aftë të kryej të njëjtin shërbim si një djalë. Ka pas klientë që kanë qenë të paqartë dhe shpesh ishin në mëdyshje për t’u qethur tek unë ose jo. Gjithashtu ka dhe shumë klientë mosbesues që tani janë bërë klientët e mi më besnik”.