Cifti porositi supë në restorant. Nuk i beson syve cfarë gjejn brenda ne pjatë

SHBA-Një restorant në Koreatown të ​​Manhatanit u mbyll të mërkurën pas një inspektimi të shkaktuar nga raportimi i një klienti për një mi të ngordhur në supë të dorëzuar në shtëpinë e tyre gjatë fundjavës.

Cifti kishte porositur një pjatë pikante me supë viçi por brenda gjejne nje mi por tani ata po e padisin atë për shkak se i kishte lënë “të neveritur “.

Një video dhe fotot e Lucero-Lee të postuara në Instagram tregojnë atë që duket të jetë një mi i ngordhur që noton në ene. “Ky është një mi në supën tonë,” konfirmoi ajo në postimin e saj, duke e përshkruar atë si “gjëja më e neveritshme”.