Çudira shqiptare, punonjësi i OSHEE habitet nga ajo që gjen poshtë tjegullave të shtëpisë ne qytetin e Elbasan

Varferia i ka ber shqiptaret te bejn gjera te tilla ndaj nuk eshte cudi ndaj keti gjera jane bere qe ne vitet 90 e do vazhdojne deri kur shqiptaret te jene ne nje stad tjeter ekonimik.

Këtë rast OSHEE e ka shpërndarë në Facebook duke treguar edhe habinë se si një qytetarë kishte fshehur kabullin elektrik që e kishte lidhur ilegalisht poshtë tjegullave . Kjo ngjarje ka ndodhur në Elbasan.Por keshtu ka ne te gjithe shqiperine.Varferia ne shqiperi ben qe njerezit te gjjne menyra per te marre energji elektrike me kosto me te ulet.

“Vjedhja e energjisë elektrike po realizohet në forma më të kamufluara. Rasti tregon qartë “shpikjen” për të fshehur lidhjen e dytë”, shkruan OSHEE në Instagram.

Por perderisa varferia po shtohet cdo dite e me shume dhe njerezit me shume do te gjejne menyra per te marre energji falas.