Dhuroi 15 mij euro studentes qe doli te lypte per nenen e semur dibrani merr mesesazhe qe nuk i priste kurre.

Nje shqiptar nga Amerika Astrit Kërkuti nga Dibra e Madhe, vendosi të dhuronte 15 mijë euro për nënën qe kishte nevoj per nderhyrje dhe i zgjidhi nje hall te madh familjes qe kishte nevoje.

Ai e ndihmoj familjen qe kishte shume nevoje dhe i ndihmoi ata pa i njohur fare dhe ne emisionin shqiptaret per shqiptaret vendi ku zgjidhen hallet e shqiptareve dhe ata qe kane me shume nevoje.

Ai ka marr komente falenderimi nga miq dhe njerez te ndryshem dhe ne fakt eshte nje mrekulli.

Plot mesazhe falenderimi per te. pa fund mesezhe.

Kush do qe ka pare emisionin eshte perlotur nga ky xhest kaq i madh.

Nje shqiptar si ti na ben krenar nje shqiptar si ti ben mrekulli dhe ne fakt jane te rralle.

Te ndryshosh jeten e nje familje qe edhte ne fund qe nuk ka rrug dalje ajo ishte nje veper madheshtore.