Diola Dosti ndan lajmin e hidhur. Humb njeriun e saj të shtrenjtë.

0
724

Diola Dosti nutricionistja e talentuar ndan lajmin e hidhur pasi humb njeriun e saj te shtrenjte.

Gjyshja e saj ka humbur jeten diten e sotme dhe ajo publikon lajmin ne rrjetet sociale.

Ajo shkruan:“Lamtumirë fisnikja, gjyshja ime e shtrentë”