Kishin kohë që nuk flisnin. Babë e bir pajtohen natën e parë të Ramazanit. Video

KOSOVË- Nje ngjarje ka ndodhur ne fshati Kodradiq te Deçanit pasi babai kishte kohe qe nuk fliste me te birin.

Ata kishin pas probelem mes tyre.

Kishim kohe qe nuk flisnim dhe naten e pare te Ramazanit u pajtuam.

Babai tregon intervisten se si i ka rrit femijet ne dite te veshtira, ndaj kur vjen muaji i Ramazanit te mos mbajme meri por duhet te bashkohemi.

Per me shume shikoni videon