E beri me shtepi te re, ja cfare beri Xhejson i vogel kur Alketa shkoi ne Sanremo

Para nje viti Alekta Vejsiu beri me shtepi te re Xhejsonin dhe solli familjen e tij ne qytet dhe kjo ishte nje ngjarje e madhe per Xhejsonin po ashtu dhe per te gjithe.Ishte dicka shume emocionuese kur shikoje familjen e tij te vinte nga fshati ne qytet.

Ajo mori iniciativen dhe beri nje fushate per te deri sa e bleu shtepine e re.

Por vogelushi e do shume Alketen dhe e ka ate pike te dobet ai ka postuar nje video ne profilin e tij.

Ne video shikohet Alketa kur thote se do jeme nje dite ne festivalin e Sanremos.

Ja dhe video qe ka postuar.