Elbasa sjell nusen braziliane në qytet, ndodh e papritura në mes të Elbasanit (video)

Kjo ka qene nje nga dasmat me te bukura ne qytetin e Elbasanit.

Xhulio dhe nusja e tij Joyce martohen ne Elbasan ne qytetin e luleve dhe qytetin e simiteve dhe bugaceve.

Por se hitsoria e tyre nise ne Itali ku te dy jane emigrant.Njeri nga Shqiperia dhe vazja nga Brazili ata duhenin shume dhe jeten e dashurine e tyre e finalizuan me martese..

Ata kane punuar bashke dhe kane jetuar bashke prej shume vitesh por ata errdhen ne shqiperi qe te bejne dasmen.

Ne kete video shikohet cifti duke ecur ne rruget e Elbasanit bashke me miqte te tyre ne mes te sheshit Gensher ku ata kercejne dhe festojne.