Elvis Naci mbledh shumen marramendese.Ja sa mbodhi ai per te prekurit e Thumanes per

0
45

Imami i Shqiptareve Elvis Naci.Shqiptari me zemer te madhe qe mendon per popullin e tij ne dite te veshtira mbledh shume rekord qe askush nuk e mbledh me pare.Eshte nje njeri fisnik dhe plot vepra te mira ndaj nje komuniteti qe nuk kujdesej askush me pare pervec imamit te nderuar.I vetmi qe ka mbledhur nje shume kaq te madhe dhe nje shume trasparente.Njeriu qe nderton dhe strehon Shqiptaret ne nevoje.

Ai ka mbledhur 7.250.000 euro dhe nje falenderim i shkon te gjitheve atyre qe i besojne punese se tij.

Ja cfare shkruan Elvis Naci: