Eva Alikaj flet per here te pare pasi u perjashtua nga BBV

0
173

Doli nga BBV Eva Alikaj dhe ajo ka folur pas daljes per here te pare.

Ajo eshte perjashtuar nga shtepia pasi kishte probleme me Luizin dhe biseda u degradua ne fjale te renda deri sa i tha “Ta çaj kafkën!”

Ajo eshte shprehur se:“Mendoj se u skualifikova shumë shpejt. Edhe faji im është. Shpresova shumë që të toleronin pak, se tani do të fillonte loja ime. Ju kërkoj falje shqiptarëve. Se ka edhe të rinj që nuk duhet të dëgjojnë fraza të tilla. Unë arrita ekstremin dhe kërkoj ndjesë. Por, çdo njeri në familjen e tij ka momente që del nga vetja. Unë as nuk e di nga më doli ajo frazë. Njerëzit mbajnë mend vetëm atë dhe unë për atë frazë kërkoj ndjesë.