Luizi tregon se ka nje siklet neser mund te marr nje vendim

E gjithe vemendja tek Luizi i gjithe ky BBV rrethohet rreth tij.

Tani ka bere nje bisede me Luizin ne dhomen e gjumit dhe Luizi ka shprehur shqetësimin se mund të përjashtohet të shtunën.

Ai ka thene se:Kam një siklet, mund të largohem nesër nga shtëpia.

Sipas tij, debati që ka pasur me Evën mund të keqinterpretohet dhe të merret si presion psikologjik ndaj saj.

Kujtojmë që pas debatit për Evën erdhi një zarf i zi që e përjashtoi nga loja ndërsa për Luizin nuk është marrë një vendim.

Diten e shtune pritet se cfare do ndodh me Luizin