Italia jep falas ilaçin që dha rezultate shume te mira pozitive për koronavirusin

Nje njoftim vjen nga Ministria e Shëndetësisë në Italise se ilaci i artrit reumatoidit jep shume rezultate te mira per rastet qe jane me koronavirus dhe ato do ti japin falas per te sheruar te gjitha virusit.

Ky vendim erdhi pas rezultateve pozitive të marra më parë në Kinë dhe më vonë edhe në Itali dhe do te ndiqet ne te gjithe vendet e prekura tek disa pacientë në gjendje kritike dhe që pasi janë trajtuar me këtë ilaç kanë patur përmirësime te ndjeshme.

Medikamenti u përdor fillimisht në Napoli dhe doli shume i mire për dy të prekur që vuanin nga pneumonia dhe për 24 orë terapia tregoi rezultate të shkëlqyera dhe ata jane shume mire tani.

Besojn se gjerat do te qetesohen dhe cdo gje do shkoj mire,