Mjekët kinezë nisen drejt Italisë, së bashku dhe me 33 ton furnizime mjekësore dhe barna per ata

Kina i vjen ne ndihme Kinezeve ata sjellin nje ekip mjekesh dhe duan qe ti ndihmojne ne kete kohe te veshtire qe eshte Italia pasi Italia eshte vendi i dyte ne bote per te infektuar.

Por nga Kina vjen nje lajm i mire se nuk ka me raste te infektuar dhe cdo gje po shkon drejt permisimit.

Diten e sotme ka nisur 33 ton mjete mjeksore ne ndihme te Italise.

Ata kane sjell barna per te ndihmuar te infektuarit dhe ato sherojne inflamacionin ne mushkeri.

Mjekët janë pjesë e Komisionit Kombëtar të Shëndetësisë së Kinës dhe Kryqi i Kuq në Kinë. Ata nuk kanë një datë të vendosur për kthimin në Kinë, por thonë se kjo do të vendoset në varësi se si do të shkojë situata në Itali.

Tashme te infektuarit jane ne renie ne Itali dhe shpresojme qe te behet me mire.