Italiani ve duart ne koke ku shikon sa kushton nje briosh ne Dhermi

Cmimet ne jug te vendit gjithmon kane qene te shtrenjta nga viti ne vit. Nje turist italian eshte zhgenjyer pasi ka qenë në Dhërmi dhe ka paguar 4 mijë lekë të vjetra për një briosh dhe 3 mijë lekë të vjetra për një kapuçino.

Ai ka derguar faturen ne redaksin e JOQ dhe tregon se:Non si possono spendere 1400 lek per 2 cappuccini e 2 cornetti siete dei ladri e rubare ai turisti italiani e come rubare ai tuoi fratelli. Se a lei sembra normale pagare questa cifra per due cappuccini e due cornetti a me non sembra normale. Il menu’ non e’ stato consultato ma non credo che voi albanesi spendete queste cifre per un cappuccino e un cornetto. Volete fare turismo, volete che i turisti vengano in albania ? Questa non mi sembra una giusta accoglienza 😉

Nuk mund të shpenzosh 1400 lekë për 2 kapuçino dhe 2 kroasantë, ju jeni hajdutë dhe të vidhni turistët italianë është si të vidhni vëllezërit tuaj. Nëse ju duket normale të paguani këtë shumë për dy kapuçino dhe dy briosh, nuk më duket normale. Menuja nuk është konsultuar por nuk besoj se ju shqiptarët i shpenzoni këto shifra për një kapuçino dhe briosh. Dëshironi të bëni turizëm, a doni që turistët të vijnë në Shqipëri? Kjo nuk më duket si një mirëseardhje e drejtë 😉