Ja cfare shkruante ne rrjetet sociale mesues Petriti para se ti jepte fund jeten ne varrin e bashkeshortes

Ja cfare shkruante ne rrjetet sociale mesues Petriti pas humbi gruan e tij.

7 Marsi i parë pa ty Tasha. Nuk ishe në shtëpi të bëheshe gati si më parë. Tani kjo festë nuk do të jetë më si 39 vitet e shkuara kur ne festonim dhe uronim njëri-tjetrin. Po 8-Marsi Tasha. Do jetë hera e parë që vajzat tona nuk do të urojnë… Sa dhimbje na ka shkaktuar ikja jote. Por ti do jesh si flutur në zemrat tona!”

Petriti i dha fund jetes ne varrin e bashkeshortes duke u helmuar pasi e kishte te veshtire te jetonte pa te.