Ju kujtohen Diego dhe Paloma? Ja si duken aktorët pas 17 vitesh

Disa nga telenovelat më të njohura që janë transmetuar vite më parë në televizionet shqiptare, nga ne shqiptaret duket se nuk mund të harrohen lehtësisht. Të na bejne te ditur te gjithe ata që e kanë parë telenovelën, “Kur ti të jesh e imja”, me protagonistë kryesore Palomën dhe Diegon.

Historia e tyre e bukur e dashurisë na ka mbajtur të mberthyer përpara ekraninit cdo dite. Megjithese ka ndodhur plot 19 vite më parë, neve na duket shumë e afërt dita që e kemi parë këtë telenovelë pasi e mbajmë mend shumë mirë serialin, “Kur ti të jesh e imja” që është transmetuar në vitin 2001.

Dy aktorët që kanë qenë në rolet kryesore sigurisht megjithese tashmë kanë ndryshuar sepse kanë kaluar shumë vite, ata sërish njihen dhe dallohen shumë lehtë se janë Paloma dhe Diego.

Nëse keni kuriozitet për të parë sesi duken tani Paloma dhe Diego, shikon fotot e mëposhtme:

Ne rolin e Diegos, Sergio Basanes

Ne rolin e Palomes, Silvia Navarro