Kiara kërcënon Luizin dhe thotë që sdo ti flasë më

Probleme serisht mes Kiares dhe Luizit. Ato jane distancuar keto dite pas lojes Siameze.

Kiara e ka kercenuar Luizin pasi i kerkonte ati cigare elektronike dhe e ka merzitur Luizin.

Ja dhe biseda e tyre.

Kiara: Më jep një veep (cigare elektronike) sa për tani se s’kam cigare. Hh more ti mos u bëj kështu.

Luizi: Si po bëhem pse ti je më e mirë se të tjerët, ça do më japësh në këmbim?

Kiara: Do ma japësh apo s’të flas më me gojë

Luizi: Do rrish pa folur?

Kiara: Po

Luizi: Merre atëherë

Kiara: Nuk e dua tani