Kjo eshte shtepia me e bukur Kosovare, Nje arkitekture shume e bukur. Video

Kjo eshte shtepia me e bukur Kosovare, Nje arkitekture shume e bukur. Video

Te gjitheve na ka ndodhur shpesh qe te shohim me shume kersheri ambjentet e bukura te personave vip ne politike, apo kudo ata qofshin.

Por duhet te dini se ka edhe disa njerez te tjere qe edhe pse nuk jane personazhe publike VIP, ata fatmiresisht kane ne pronesi te tyre shtepi shume te bukura qe te marrin mendjen.

Kjo vidjo qe eshte publikuar kohet e fundit eshte nje nder shtepite me arkitekturen me moderne dhe gjendet ne fshatin Ferizaj dhe i takon familjes Hasani

Shikoni Videon me poshte.