Komentuesit shperthejne ndaj fustanit te Eranda Libohoves. A është ok të vishesh me të bardha në dasmë?

0
464

Pas një dasme, çfarë nuk mungojnë kurrë janë komentet! Historikisht të tilla evente nuk kalojnë pa u komentuar në detaje, si virtualisht dhe jo vetëm. Dasma e Arminës dhe Shkëlzenit nuk bëri përjashtim, por le ta lëmë për pak çiftin e të sapomartuarëve, sepse njerëzit janë marrë goxha edhe me veshjet e të ftuarëve.

Nisur nga komentet për veshjen e Eranda Libohovës: A është

Njëra prej tyre, e cila ishte dhe këngëtarja e zgjedhur nga çifti, Eranda Libohova, u shfaq e veshur e gjitha me të bardha dhe gjejeni ç’vjen më pas? Një lum komentesh që kritikojnë zgjedhjen e ngjyrës së saj duke e quajtur si “mungesë respekti” kundrejt nuses.

Nisur nga komentet për veshjen e Eranda Libohovës: A është

Një rregull i pashkruar thotë se përveç nuses askush tjetër s’duhet të veshë të bardha në dasme sepse dashje pa dashje merr tërheq vëmendjen që i takon asaj.