Kur e pyesin për burrin, ajo nuk flet dot. Te Rudina tregoi diçka. Kam vite që jetoj me..

Ajo ka preferuar të jetë gjithnjë diskrete sa i takon jetës së saj private, e po ashtu edhe dje.

Mimoza Paraveli, këngëtarja e njohur foli te Rudina për karrierën e saj 30-vjeçare, por edhe jetën e saj në Tiranë, ku është shpërngulur prej vitesh.

“Për shumë vite unë kam kënduar jashtë. Gjatë gjithë kohës ka qenë një rutinë e tipit mbush valixhe, zbraz valixhe, shumë e lodhshme. Kisha nevojë të kisha një bazë dhe të krijoja jetën time. Jam kthyer në vitin 2003 dhe jam shpërngulur përfundimisht në Tiranë, por e kam edhe shtëpinë në Korçë sepse pa Korçën nuk kam jetë. Kam kënduar dhe vazhdoj të këndoj në Tiranë dhe nëpër evente vetëm muzikë live. Në Tiranë nuk jetoj vetëm, u bënë vite që jam në një bashkëjetesë me një pers