Kurre mos u marto me nje mashkull qe ka keto 5 cilesi. Se do ju merzis gjithe jeten.

Bej kujdes kur lidhesh me nje mashkull se te shkon jeta ndryshe nga ce ke menduar gjerat ndryshojne dhe do te kuptosh qe je shume vone per nje jete tjeter.

Mos u marto me nje mashkull qe nuk kujdeset per ty dhe sillet keq me ty sepse e gjithe jeta do te jete e veshtire dhe plot sfida.

Shumë gra që janë ber pishman dhe me pas kerkojne nje jete te re per ta bere ate te lumtur..

Ne marotohesh me nje mashkull qe rri gjithe diten ne kafe ky nuk eshte mashkulli i jetes tende ndaj nje mashkull i till do te ju le ne shtepi gjith diten si sherbyese dhe ne fund ai rri gjithe diten ne kafe dhe as nuk punon as nuk kujdeset per familjen e tij.

Ai nuk punon dhe rri gjithe diten kote dhe justifikon se nuk ka pune per mua dhe nje mashkull i tille do ju lodh pa mase dhe jeta jote do jete e veshtir.

Kujdes nga nje mashkull qe genjen sepse e gjithe jeta juaj do te jete nje genjeshter e mbushur me histori lajme qe nu jane te verteta.