Lajm i mirë për shqiptaret në Itali, si mund të përfitojnë lejen e qëndrimit

Mundesi e re do jete per emigrantet ne Itali qe nuk kane mundesi qe te pajisen me dokumenta.Kjo eshte nje mundesi e mire qe ata qe punojne atje.

Ministrja e Brendshme thote se nga ky ligj do te perjashtohen ata qe kane probleme me ligjin.

Ne Itali jane 600 mije emigrante dhe nje pjese e tyre do perfitoje.

Ata duhet te jene ne pune dhe te kene nje leje pune per te aplikuar.

Per te gjithe ata qe do behen me letra do paguajn nje shume parash per shtetin.

1.2 miliardë euro mund te mblidhen në arkën e shtetit pasi llogariten taksimet e sigurimeve te emigranteve.