Lajmi shpresëdhënës, mjeku italian: Ja ilaçi që dha rezultate të shkëlqyera

Italia sjell lajme te mira pasi nga spitali i Napolit i quajtur Paolo Ascierto ka sugjeruar futjen në listën e medikamenteve për trajtimin e koronavirusit të një ilaçi të quajtur “Tocilizumab”, i cili përdoret për kurimin e artritit tek pacientët.

Mbi 1000 persona jane kuruar dhe jane sheruar ne Itali

Gazeta e njohur “La Republica”, ka thënë se ai ka trajtuar disa pacientë me të, dhe brenda 24 orëve terapia ka treguar rezultate të shkëlqyera. “Dy pacientët e parë u trajtuan në Itali dhe brenda 24 orësh terapia tregoi rezultate të shkëlqyera.

Ky eshte nje lajme i mire dhe shpresojme qe kete ilac ta perdorin dhe ne spitale te tjera.

Gjendja e pacienteve qe kane perdor kete ilac pane pasur shume ndryshime dhe ndihen shume mire.

Disa persona te tjere po perdorin kete kure dhe pritet qe dhe ata te kene permisime.

Ata qe jane kuruar me kete ilac ndihen shume mire dhe në Napoli kemi për qëllim të trajtojmë sa më shumë pacientë të jetë e mundur.

Shpresojme te behet me mire dhe ilaci te perhapet dhe ne vende te tjera.