Lekundet serishte Shqiperia nga Durrësi deri ne Elbasan/ Ja sa ishte magnituda dhe epiqendra.

Serishte lekundet Shqiperia nga termeti.Cdo dite ka pas lekundje po ky i sotmi ishte mbi 4.5 balle ndaje ka krijuar panik tek qytetaret e Durresit dhe Tiranes.

Ndaj mos u shqetesoni kjo pune do jete deri sa toka te qetesohet.Ndaj beni kujdes ju qe keni shtepite e demtuara.

Sipas Institutit në fjalë, epiqendra e lëkundjeve ka qenë 3 km në veri të fshatit Bubq.

“Nënvizoj se po vijojnë përllogaritjet ndaj i referohemi termit “Paraprakisht”, deklarojnë nga IGJEUM.Por shpresojme qe cdo gje te shkoj mire dhe magnituda te jene ne renie.

Lekundjet jane ndjere dhe ne qytet pereth Tiranes dhe Durresit deri ne Elbasan dhe qytet pereth.